Leden en contribuanten
Zodra iemand een eenvoudige proef heeft afgelegd, die bestaat uit het spelen van een melodie op de zelfgemaakte fluit, kan deze lid worden van de vereniging. Voor diegenen die geen leerlingenproef hebben afgelegd bestaat de mogelijkheid contribuant van de vereniging te zijn. Het stemrecht met betrekking tot verenigingszaken geldt alleen voor leden, voor het overige is er geen verschil. Leden en contribuanten hebben recht op ledentarieven voor cursussen en bijeenkomsten en ontvangen drie keer per jaar het verenigingsblad het Bamboefluitnieuws met muziekbijlage en cursusinformatie.

Contributieregeling
Het verenigingsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar
Voor leden en contribuanten gelden de volgende contributiebedragen:

volwassenen   € 35,00
jongeren tot en met 16 jaar   € 25,00
Jeugdlid-Student  t/m 25 jaar   € 25,00
gezinslidmaatschap   € 50,00
scholen/instellingen   € 35,00
donateurs   € 20,00

In overleg met de penningmeester is reductie mogelijk, maar méér is zeer welkom.

De contributie moet vóór 1 april betaald zijn.

Bij betaling vóór  15 februari  mag €  5,00 in mindering worden gebracht.

U betaalt altijd voor 15 februari indien u de contributie via automatische incasso van uw rekening laat afschrijven.

Het machtigingsformulier kunt u bij de ledenadministratie opvragen of downloaden ( u vindt dit bij het onderwerp vereniging/ automatische incasso) .

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk per brief of per e-mail , gericht aan de ledenadministratievóór 1 november te hebben plaats gevonden.

Contact :
Ledenadministratie NPG
Annelies Stinesen
e-mail :        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN: NL50INGB 0002081322

Het machtigingsformulier voor automatische incasso van de contributie kunt u hier downloaden.

Klik op machtigingsformulier .

U kunt het machtigingsformulier ook toegestuurd krijgen via een mailtje naar de ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u het ingevulde en ondertekende machtigingsformulier vóór 15 januari opstuurt naar de ledenadministratie kan de automatische incasso tijdig geëffectueerd worden.

De automatische incasso biedt betalingsgemak voor u en bespaart administratief werk voor de ledenadministratie. U loopt niet meer het risico dat de contributiebetaling in het vergeetboek komt en dat u achtervolgd wordt door aanmaningen en telefoontjes van de ledenadministratie. Voor de vereniging is het bovendien voordeliger omdat onze bank een lager tarief per overschrijving in rekening brengt.

 

Wij zouden het dan ook toejuichen als zoveel mogelijk leden gebruik maken van automatische incasso.