BOUWGROEPEN

Barneveld
Nieuw te vormen bouwgroep, alle leeftijden welkom. Lessen alleen overdag.
O.l.v. Maaike Feijten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dieren
Er is plaats voor nieuwe mensen.
O.l.v. Corrie van ’t Spijker:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dieren
Cursus voor kinderen vanaf 7 jaar. Er is nog plaats voor nieuwe kinderen.
Bij voldoende belangstelling bouwgroep voor volwassenen op afspraak.
O.l.v. Truus Siddré: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haarlem
Bouwen kan op afspraak.
O.l.v. Brigit de Klerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Moordrecht
Bij voldoende belangstelling start een groep.
O.l.v. Trudy Bos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwerkerk aan den IJssel
Kindergroepen bouwen en spelen op maandagmiddag na schooltijd.
Bouwen voor volwassenen op afspraak op donderdagmiddag.
O.l.v. Corry de Klepper: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waalre
Er loopt een bouwcursus voor beginners in het najaar van 2023. Bij voldoende belangstelling kan ook een bouwcursus in het voornajaar van 2024 starten.
Zes x anderhalf uur laat op woensdagmiddag. Kosten € 50,-.
O.l.v. Titia de Haan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rotterdam
Gecombineerde bouw- en speelochtenden, op donderdagen. Er zijn nu 5 deelneemsters van uiteenlopend niveau. In principe is de tafel daar mee vol. Als er nieuwe liefhebbers bij komen dan kan er een ander rooster gemaakt worden; bijvoorbeeld om de week.
O.l.v Marleen Oosterhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Westerland, Wieringen
Bouwgroep op dinsdagen op gezamenlijke afspraak (met lunch). Er is nog plaats voor nieuwe mensen. Het bouwen kost 2x 25 euro voor een fluit plus het bamboe.
O.l.v. Iris Hos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeist
Bouwcursus en muziekles voor beginners en voor kinderen vanaf 7 jaar.
O.l.v. Bea Kloosterman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Hetty van Geene: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zeist
Bouwen, repareren en verbeteren van bamboefluiten op afspraak.
O.l.v. Hetty van Geene: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SPEELGROEPEN

Amersfoort, Zeist en regio
Speelgroep ‘de Kruisbessen’ heeft een gemiddeld niveau. De groep bestaat nu uit zes personen maar er kunnen nieuwe mensen komen kennismaken en meespelen in deze gezellige groep. Er wordt tweewekelijks gespeeld van 10.45 tot 13.00 uur, uitgezonderd zomer- en kerstvakantie. Locatie is wisselend in de omgeving van Amersfoort.
O.l.v. Nannie van der Plaats: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arnhem
Speelgroep voor gevorderden; elke veertien dagen op maandagavond. Momenteel acht personen maar is plaats voor spelers die tenminste een sopraan en tenor kunnen bespelen.
O.l.v. Truus Siddré: tsiddré@hotmail.nl

Dieren
Spelniveau voor gevorderden; elke veertien dagen op woensdagavond.
Er is plaats voor spelers die tenminste sopraan en tenor kunnen bespelen.
O.l.v. Truus Siddré: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eefde
Speelgroep voor gevorderden; er is plaats voor nieuwe spelers.
O.l.v. Willemien Rouwenhorst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haarlem
De speelgroep voor volwassenen speelt op woensdagochtend van de oneven weken van 10:30 - 11:45 uur.
O.l.v. Brigit de Klerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rottevalle (bij Drachten)
Voor spelers uit Groningen, Friesland en Drenthe. De ‘Speelgroep van het Noorden’ is voor gevorderde spelers en oefent maandelijks op woensdag.
O.l.v. Renilde Duif: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

’s Hertogenbosch
Speelgroep voor gevorderden. Er is plaats voor nieuwe spelers. Elke maandagmiddag wordt gespeeld van 15.00 – 16.00 uur.
O.l.v. Elly Laugs-Jenezon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwerkerk aan den IJssel
Speelgroepen voor volwassenen: eenmaal per 14 dagen op maandagavond.
O.l.v. Corry de Klepper-Bouwmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rotterdam
Gecombineerde bouw- en speelochtenden op donderdagen. Er zijn nu vijf deelneemsters van uiteenlopend niveau. In principe is de tafel daarmee vol. Als er nieuwe liefhebbers bij komen dan kan er een ander rooster gemaakt worden; bijvoorbeeld om de week.
O.l.v Marleen Oosterhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Soest
Speelgroep voor gevorderde en zeer gevorderde spelers. Er is plaats voor nieuwe spelers die tenminste 3 fluiten redelijk kunnen bespelen.
O.l.v. Phyllis van Ewijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waalre
De regionale Brabantse speelgroep repeteert maandelijks op de tweede zaterdag (van de maand behalve de zomermaanden).
Per keer aanmelden bij Anja of Titia.
O.l.v. Anja van den Boogaart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Titia den Haan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Westerland, Wieringen
Speelgroep op dinsdagochtend om de 2 á 3 weken op gezamenlijke afspraak. Geschikt voor alle niveaus. We zijn met 5 á 6 deelnemers maar er is ruimte voor uitbreiding.
O.l.v. Iris Hos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeist
De landelijke Beaufortgroep bestaat uit gevorderder spelers en repeteert 8x per seizoen. Repetitiedata voor 2023 - 2024: 10 september, 8 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari, 11 februari, 10 maart, 14 april.
Contactpersoon Hanny Ros: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeist
Speelgroep voor gevorderde spelers. Je kunt meedoen na de cursussen ‘beginners- en tenor’ te hebben gevolgd bij Bea Kloosterman, of na overleg met en voorspelen bij Mirte Lohmann.
O.l.v. Mirte Lohmann: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.