Studieweekend Ensemblespel

We gaan weer samen spelen!

In het weekend van vrijdagavond 27 t/m zondag 29 november kunnen we elkaar weer ontmoeten, tijdens het Studieweekend Ensemblespel, uiteraard met inachtneming van de Coronaregels.

We hopen dat ondanks de Corona toch een aantal mensen de stap durft te zetten, want wat snakken we er allemaal naar, om weer live te kunnen samenspelen! Maar uiteraard hebben we er ook alle begrip voor als je het nog niet aandurft.

Dit jaar is de plaats van handeling opnieuw de Beukenhof in Biezenmortel, waar we ook in 2022 (!!!) de internationale zomercursus willen gaan houden.

We krijgen een eigen ruimte toegewezen waar we met 30 personen op 1,5 meter afstand kunnen spelen. Afhankelijk van de andere ‘bewoners’ van het gebouw krijgen we een passende ruimte toegewezen: ‘De Hemel’ is vooralsnog ons onderkomen. De maaltijden zullen in shifts gaan, je hebt dus ook in de eetzaal alle ruimte.

Het studieweekend zal iets anders van opzet worden, dan je gewend bent… In ons eigen groepsverblijf gaan we met de hele groep op zaterdag aan de slag met een aantal coaches.

Zij zullen gedurende een deel van de dag met ons werken aan gezamenlijk stukken uit één van de bundels van een ‘Hollandse meester’. We zijn nog in overleg wélke stukken dat zullen worden. Dit wordt een klein aanloopje naar de internationale cursus in 2022

Eén sessie wordt besteed aan een ‘masterclass’, waarbij iedereen mag meekijken: Een coach geeft dan les aan een ensemble, en met de gegeven aanwijzingen kunnen we allemaal ons voordeel doen.

De zondag kan naar keuze besteed worden aan spelen in kleine ensembles of spelen in het grotere inloop-ensemble. Er zijn ook die dag coaches aanwezig. En als je wilt kun je natuurlijk de omgeving gaan verkennen.

We zijn welkom vanaf vrijdagavond 19.00 uur, wie wil kan apart intekenen voor een diner op de vrijdagavond. Zondagmiddag om 16.00 uur is het weer afgelopen.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een aantal stafleden mee. Er staan al diverse gegadigden voor een staffunctie in de startblokken, dus, hoe sneller je je opgeeft, hoe eerder ik hen kan ‘vastleggen’.

Inschrijven doe je op de website, onder Studieweekend Ensemblespel.

Verblijf op een meerpersoonskamer € 175,-

Verblijf op een eenvoudige tweepersoonskamer € 205,-

Verblijf op een luxe tweepersoonskamer € 225,-

Verblijf op een eenvoudige eenpersoonskamer € 255,-

Verblijf op een luxe eenpersoonskamer € 275,-

Boek je je verblijf vóór 27 september, dan wordt het bedrag met € 30,- vroegboek-korting verlaagd.