Ongecategoriseerd

Mededeling

De samenspeldag op 25 oktober gaat niet door i.v.m. aangescherpte coronamaatregelen.

Zomercursus Franse Gilde

Het Franse Gilde organiseert van 27 juli - 3 augustus 2020 een zomercursus in Athis Mons bij Parijs. Meer informatie kun je hier downloaden.

Opleidings- en bijscholingdagen

Data: 10 februari, 8 april en 13 oktober 2018
Duur: van 10.30 tot ± 15.30 uur.
Plaats: Dieren
Kosten: € 25,00 per dag
Informatie en opgave:  Truus Siddré: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kracht van deze dagen is, naast kennis en ervaring opdoen, het samen werken en zoeken naar oplossingen. We leren van elkaar en doen zo ook nieuwe kennis op, zowel wat betreft fluitenbouw, als ook didactiek, spel en groepsles.

Voor wie?

  • Voor aanstaande Basisgezellen en aanstaande gezellen
  • Gezellen die zich weer eens willen bijscholen of hun kennis willen opfrissen
  • (a.s.) gezellen die probleemfluiten hebben en daar hulp bij kunnen gebruiken
  • geïnteresseerde leerlingen

Wat gaan we doen?

  • Bouwen

We gaan iedere keer een deel van het bouwproces bespreken, aan de hand van de Gids voor Gezellen. Van iedereen wordt verwacht dat er één of meer sopranen zelfstandig gemaakt zijn. Deze fluiten worden met elkaar bekeken en besproken. Verder zou het fijn zijn om probleemfluiten (van je zelf, of van leerlingen) mee te nemen. Samen kunnen we dan naar oplossingen zoeken.

  • Didactiek

Hoe bouw je je lessen op? Wat doe je voor er een toon is? Wat voor mogelijkheden zijn er met één toon? Les ideeën uitwisselen. En nog veel meer onderwerpen. NIEUW: Er is de mogelijkheid om individueel techniekles te krijgen. Zo’n techniekles duurt 45 minuten.

 

Automatische Incasso

Het machtigingsformulier voor automatische incasso van de contributie kunt u hier downloaden.

Klik op machtingsformulier .

U kunt het machtigingsformulier ook toegestuurd krijgen via een mailtje naar de ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u het ingevulde en ondertekende machtigingsformulier vóór 15 januari opstuurt naar de ledenadministratie kan de automatische incasso tijdig geëffectueerd worden.

De automatische incasso biedt betalingsgemak voor u en bespaart administratief werk voor de ledenadministratie. U loopt niet meer het risico dat de contributiebetaling in het vergeetboek komt en dat u achtervolgd wordt door aanmaningen en telefoontjes van de ledenadministratie. Voor de vereniging is het bovendien voordeliger omdat onze bank een lager tarief per overschrijving in rekening brengt.

 

Wij zouden het dan ook toejuichen als zoveel mogelijk leden gebruik maken van automatische incasso.

Kaart met Gezellen