Home (nl)

Concertproject

CONCERTPROJECT: Ensemble laat je horen!

Datum: zondag 30 oktober 2016

Organisatie: Truus Siddre Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats: Akoesticum in Ede (www.akoesticum.org)

Kosten: €25,--pp

HET NPG ORGANISEERT EEN SPECIAAL CONCERT OP 30 OKTOBER 2016

De bedoeling is dat verschillende ensembles van gevorderde spelers in het land hieraan gaan meewerken. Dit zal dan uitmonden in een gezamenlijk concert dat voor in- en outsiders de moeite waard is.

Een prachtige gelegenheid om je te laten horen.
Je kunt wat van je eigen repertoire ten gehore brengen en ook meedoen met de kwartetversie van “Big Bamboo back in town” door Ton van der Valk gecomponeerd voor het 75-jarig jubileum van het gilde. Dit stuk bestaat uit zeven delen en het zou fijn zijn als iedereen in elk geval het eerste en laatste deel speelt. Meedoen met dit stuk is niet verplicht, maar de ervaring leert dat als je er eenmaal mee bezig bent het toch zeer de moeite van het studeren waard is.

Alle ensembles worden op 3 momenten gecoacht. Op 30 oktober 2016 komen alle ensembles bij elkaar in één slotconcert dat publiekelijk toegankelijk is. Er hebben zich al ensembles opgegeven, maar er kunnen er nog meer bij! Het zou toch leuk zijn om eens te horen hoe alle verschillende ensembles klinken? Speel je niet in een ensemble, maar wil je toch graag meedoen? Dat kan, ook als losse speler kun je je opgeven. Bovendien kunnen ad hoc ensembles gevormd worden, om speciaal aan dit project deel te nemen.

Wacht niet langer, maar geef je vóór februari 2016 op bij Truus Siddré: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.